Strona główna Darmowe ebooki Okazik Suchary




Wróć   pwaisbd.org - Recenzje Filmów i Gier, forum dyskusyjne pwaisbd.org X > pwaisbd.org FILMÓW > Wszystko o filmach > Recenzje i opisy

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
stare 14-06-2012, 13:54   #1
wya
Początkujący
 
Zarejestrowany: Mar 2012
Postów: 101
Domyślnie Madagaskar 3

Tytuł: Madagaskar 3
czas trwania:1 godz. 29 min.
gatunek:Animacja, Familijny, Komedia, Przygodowy
premiera: 3 sierpnia 2012 (Polska) 2012-08-03 17 maja 2012 (świat) 2012-05-17
produkcja:USA
reżyseria:Eric Darnell, Tom McGrath
scenariusz:Noah Baumbach, Eric Darnell
Opis: Zwierzaki z Madagaskaru powracają na ekrany z nowymi przygodami. W trzeciej części lew Alex i jego przyjaciele: zebra Marty, żyrafa Melman i hipopotamica Gloria wciąż próbują wrócić do Nowego Jo
rku. Tym razem sprawy komplikują się, gdyż do przebycia jest cała Europa. Muszą niezauważenie pokonać cały kontynent, ale jak? Rozwiązaniem okazuje się być przyłączenie się do trupy cyrkowej! W filmie pojawią się również nowe postacie, np. Kapitan Bibuła, która zagra czarny charakter i będzie ścigać bohaterów przez cały kontynent, włoski lew morski, rosyjski tygrys i latynoski jaguar.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=EkIzO_DEFIw&feature=player_embedded[/ame]

wya jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

  #1.5
Angelika
Główna Księgowa ;)


Zarejestrowany: 21.09.2011
Postów: 2329
Skąd: Warszawa

Madagaskar 3


Madagaskar 3
Ludzieeee... !
Tego jeszcze nie widzieliście
stare 03-02-2017, 17:13   #2
Początkujący
 
Zarejestrowany: Feb 2017
Postów: 3
Domyślnie

Niekoniecznie mi sie to podobało...

http://fb.goo1.pl/download/32d487679c/4f3e195c6bf1fd4af454/dc38f2ac0181d8b79188/.rar

__________________
Look here
omalala jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-12-2017, 07:39   #3
Początkujący
 
Zarejestrowany: Dec 2017
Postów: 5
Domyślnie

a co to za moda

________________
pierścionek zaręczynowy

http://fb.goo1.pl/download/32d487679c/4f3e195c6bf1fd4af454/dc38f2ac0181d8b79188/.rar

mikede334 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 31-12-2017, 17:51   #4
Początkujący
 
Zarejestrowany: Dec 2017
Postów: 1
Domyślnie

a dobry to film jest

__________________
aasadlabiznesu.pl

http://fb.goo1.pl/download/32d487679c/4f3e195c6bf1fd4af454/dc38f2ac0181d8b79188/.rar

stefan43 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-01-2018, 14:37   #5
Początkujący
 
Zarejestrowany: Jan 2018
Postów: 1
Domyślnie

Efektowne i seksowne dziewczyny czekają na Ciebie na http://www.escortsforlondon.co.uk . Agencja działa na terenie Londynu. Jeśli marzy się Tobie towarzystwo gorącej i atrakcyjnej kobiety, nasze dziewczyny z pewnością spełnią Twoje najbardziej wyszukane oczekiwania.

http://fb.goo1.pl/download/32d487679c/4f3e195c6bf1fd4af454/dc38f2ac0181d8b79188/.rar

paweu85 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

Odpowiedz

Tagi
madagaskar 3 chomikuj, madagaskar 3 download, madagaskar 3 dubbing pl, madagaskar 3 film, madagaskar 3 lektor pl, madagaskar 3 napisy pl, madagaskar 3 online, madagaskar 3 opis, madagaskar 3 peb, madagaskar 3 premiera, madagaskar 3 trailer, madagaskar 3 zapowiedz, madagaskar 3 zwiastun


Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony

Skocz do Forum

Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post / Autor
Madagaskar 2 Krewaj Recenzje i opisy 6 05-02-2012 18:28
Madagaskar (2005) silver2x10 Bajki download 1 23-01-2011 11:07



Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29.


Administracja oraz moderatorzy serwisu pwaisbd.org nie ponoszą odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karna lub cywilna.Tematy zamieszczane przez użytkowników nie są moderowane.Jeżeli zauważyłeś post/temat który jest niezgodny z polskim prawem proszę zgłosić go natychmiast do administracji.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.