Strona główna Darmowe ebooki Okazik Suchary




Wróć   pwaisbd.org - Recenzje Filmów i Gier, forum dyskusyjne pwaisbd.org X > pwaisbd.org FILMÓW > Wszystko o filmach > Recenzje i opisy

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
stare 20-05-2012, 21:12   #1
wya
Początkujący
 
Zarejestrowany: Mar 2012
Postów: 101
Domyślnie Głupi, głupszy, najgłupszy

Tytuł: Głupi, głupszy, najgłupszy
czas trwania:1 godz. 32 min.
gatunek:Komedia
premiera: 1 czerwca 2012 (Polska) 2012-06-01 13 kwietnia 2012 (świat) 2012-04-13
produkcja:USA
reżyseria:Peter Farrelly, Bobby Farrelly
scenariusz:Mike Cerrone, Peter Farrelly
Opis: Trójka przyjaciół: Larry, Moe i Curly są byłymi wychowankami sierocińca. Gdy dowiadują się o planowanym jego likwidacji, postanawiają go ocalić.

Jest to oparta na faktach opowieść o trzech wychowanych w sierocińcu komikach: Larrym, Moe i Curlym, którzy zdobyli sławę w Stanach Zjednoczonych w pierwszej połowie XX wieku. W oryginale „The Three Stooges” to amerykańska komedia z 2012 roku. Reżyserami filmu są bracia Farrelly, twórcy ”Sposobu na blondynkę” oraz ”Głupiego i głupszego”.

http://www.youtube.com/watch?v=88mVozhPbC4


Ostatnio edytowane przez wya ; 20-05-2012 o 21:15
wya jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

  #1.5
Angelika
Główna Księgowa ;)


Zarejestrowany: 21.09.2011
Postów: 2329
Skąd: Warszawa

Głupi, głupszy, najgłupszy


Głupi, głupszy, najgłupszy
Ludzieeee... !
Tego jeszcze nie widzieliście
Odpowiedz

Tagi
kop głębiej chomikuj, kop głębiej download, kop głębiej film, kop głębiej lektor, kop głębiej online, kop głębiej opis, kop głębiej peb, kop głębiej trailer, kop głębiej zapowiedź, kop głębiej zwiastun


Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony

Skocz do Forum

Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post / Autor
Kop głębiej wya Recenzje i opisy 0 10-05-2012 22:02



Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:11.


Administracja oraz moderatorzy serwisu pwaisbd.org nie ponoszą odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karna lub cywilna.Tematy zamieszczane przez użytkowników nie są moderowane.Jeżeli zauważyłeś post/temat który jest niezgodny z polskim prawem proszę zgłosić go natychmiast do administracji.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.