Strona główna Darmowe ebooki Okazik Suchary




Wróć   pwaisbd.org - Recenzje Filmów i Gier, forum dyskusyjne pwaisbd.org X > pwaisbd.org FILMÓW > Wszystko o filmach > Recenzje i opisy

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
stare 20-05-2012, 21:05   #1
wya
Początkujący
 
Zarejestrowany: Mar 2012
Postów: 101
Domyślnie Heniek

Tytuł: Heniek
czas trwania:1 godz. 11 min.
gatunek: Dramat
premiera: 1 czerwca 2012 (Polska) 2012-06-01 2 września 2010 (świat) 2010-09-02
produkcja:Polska
reżyseria:Eliza Kowalewska, Grzegorz Madej
scenariusz:Grzegorz Madej, Eliza Kowalewska
Opis: Bohaterami filmu jest czwórka sprzedawców z salonu samochodowego, którzy codziennie starają się realizować zadania firmy . Ich życie jest zdominowane przez wieczną pogoń za pieniądzem, które wynika z wykonywanego zawodu . Pewnego dnia okazuje się, że Heniek brał udział w gangu złodziei i został aresztowany. Wówczas pozostała trójka zostanie wystawiona na próbę uczciwości i moralności, a zmagając się z własnymi słabościami, odkryją również największe oszustwo kolegi.

Film zdobył główną nagrodę na festiwalu debiutów filmowych w Koszalinie Młodzi i Film. Dzieło jest oparte na autentycznych wydarzeniach. Jest to opowieść o tym, czy warto poświęcać przyjaźń, lojalność i uczciwość dla pieniędzy oraz o tym czy zemsta jest naprawdę słodka.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=XQk7sNly0bI[/ame]


Ostatnio edytowane przez wya ; 20-05-2012 o 21:09
wya jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

  #1.5
Angelika
Główna Księgowa ;)


Zarejestrowany: 21.09.2011
Postów: 2329
Skąd: Warszawa

Heniek


Heniek
Ludzieeee... !
Tego jeszcze nie widzieliście
Odpowiedz

Tagi
heniek 2012, heniek chomikuj, heniek download, heniek film, heniek online, heniek opis, heniek peb, heniek trailer, heniek zwiastun


Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony

Skocz do Forum

Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post / Autor
Ambasador wya Recenzje i opisy 0 04-05-2012 21:21



Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:20.


Administracja oraz moderatorzy serwisu pwaisbd.org nie ponoszą odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karna lub cywilna.Tematy zamieszczane przez użytkowników nie są moderowane.Jeżeli zauważyłeś post/temat który jest niezgodny z polskim prawem proszę zgłosić go natychmiast do administracji.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.